PREZENTARE

CONECT BUSINESS PARK

Clădirea Conect 1, este de tip – clasa A, S+P+5E+E Tehnic, face parte din complexul Conect Business Park. Proiectul este situat adiacent staţiei de metrou Pipera, pe strada Dimitrie Pompeiu nr. 10A, oferă aproximativ 16.000 m2, suprafaţă închiriabilă, pe 5 nivele ale clădirii, cu spaţii de birou moderne. În incinta clădirii funcţionează un restaurant – tip autoservire, amplasat la parterul Imobilului, precum şi o curăţătorie ecologică. În incinta clădirii se găseşte o sală de meeting.

Clădirea Conect 3, este de tip clasa A+, compusă din S+P+9E, având 20.000 m2, suprafaţă totală construită, respectiv 17.000 m2, suprafaţă închiriabilă. Clădirea este modernă şi oferă companiilor toate facilităţile necesare organizării şi desfăşurării activităţilor de tip comercial şi/sau logistic, precum şi o sală de meeting.

“Conect Business Park oferă birouri instant în clădirile business, cu toate serviciile administrative incluse. Aveți nevoie doar de laptop pentru a începe să lucrați într-un mediu plăcut și relaxant”

Centrul de afaceri este situat în zona de nord a Bucureştiului, în apropierea străzilor Fabrica de Glucoză şi Barbu Văcărescu, din sectorul 2. Localizarea este ideală în ceea ce priveşte mijloace de transport – staţia de metrou Pipera,precum şi cele de tramvai si autobuz sunt în imediata vecinătate. Toate liniile de transport în comun fac legatura cu centrul oraşului, în acest fel puteţi ajunge fără prea mult efort, indiferent de trafic, ceea ce reprezintă un avantaj pentru dumneavoastră.

CONTACTEAZA-NE!